• Forside

Stepney-gate udvides

Stepney-gate udvides nu med et 3. hold. Honda og Nick Fry er nu også med i den spionthriller, der er under udvikling i F1.

Af: Tomas Hansen (th@bmf1.dk) d. 7/7 2007 klokken 11:07

Efter det er kommet frem at at Nigel Stepney og Mike Coughlan har haft samtaler, og der er fundet særdeles meget materiale fra Ferrari i den nu suspenderede Coughlans hjem, trækkes Honda og Nick Fry NU med ind i spionsagen. Både Coughlan og Stepney har haft møde med Fry i juni.

Honda benægter dog at der er udvekslet fortrolige informationer: "Honda vil gerne understrege, at der på intet tidspunkt under disse møder er modtaget eller tilbudt fortrolig information."

Samtidig informerede Honda både McLaren og Ferrari, hvilket sandsynligvis har startet hele sagen: "Nick Fry informerede Jean Todt og Ron Dennis om mødet og har tilbudt at udlevere alle informationer, der måtte være ønsket af Ferrari og McLaren."

Formodningen i pitten og andre steder er, at Stepney og Coughlan ville skifte til Honda, medbringende en større mængde information, især fra Ferrari, men også fra McLaren.

Nick Fry informerede Jean Todt og Ron Dennis om mødet og har tilbudt at komme med yderligere information som Ferrari og McLaren måtte ønske.

Dennis har bekræftet, at et møde har fundet sted mellem de tre teamchefer i morges.