• Forside

Honda beholder kørerduo i 2008

Jenson Button og Rubens Barrichello har i dag fået forlænget deres kontrakter med Honda Racing F1, så de i hvert fald gælder 2008 med. Det bekræftede Nick Fry og Honda i dag.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 20/7 2007 klokken 02:07

Meget har tydet på, at Jenson Button og Rubens Barrichello ville blive hos Honda Racing F1 i 2008, og i dag blev det så bekræftet, at begge kørere bliver hos det problemramte team.

Honda testkører Christian Klien blev dog ikke bekræftet, og det skyldes, at han er i kontraktforhandlinger med ledelsen hos Spyker omkring et sæde hos de orange i 2008.

Det bliver tredje år Rubens Barrichello og Jenson Button skal være bongkammerater, og med antallet af nye medarbejdere, der er på vej til Honda Racing F1, kan det også blive det mest succesrige år for de to.

Jenson Button og Rubens Barrichello skal også arbejde sammen i 2008. Som her hvor de sætter lavenergi lysstofrør på en australsk folkeskole

Jenson Button siger om kontraktforlængelsen:

”Selv om vi stadig er meget fokuseret på den nuværende sæson, så jeg er meget begejstret over udsigten til 2008. Det er tydeligt for enhver, at 2007 har været ekstremt frustrerende, men de sidste par løb har vi gradvis kunne se en forbedring.”

”Vi har endnu ikke haft tilstrækkelig performance til at være konkurrencedygtige i år, men vi har et solidt team, der bliver støttet godt op af nogle nye nøgleansættelser. Alle teams har gode tider og dårlige, og jeg er sikker på, at vores seneste problemer er overstået og det ser godt ud for 2008.”

Rubens Barrichello siger:

“Jeg er lettet over at kunne bekræfte, at jeg bliver hos Honda i 2008. Da jeg startede her i 2006 var det min intention at udvikle et langvarigt forhold og hjælpe til med at opbygge et stærkt team. 2007 har været hårdt indtil videre, men jeg tror vi nu er på vej i den rigtige retning. Der vil komme nogle nye gode folk til vores team og jeg har tiltro til, at fremgangen kommer nu.

”Jenson og jeg har et godt forhold til hinanden som holdkammerater og stabilitet vil være nøglen til 2008s udfordringer. Vi har dog otte løb tilbage og det er her vores fokus er rettet imod.”

RELATEREDE NYHEDER