• Forside

Hamilton har store smerter og blå mærker

Lewis Hamilton har nu afsløret, måske ikke særligt overraskende, at det faktisk gjorde temmelig ondt, da han kørte frontalt ind i dækbarrieren under kvalifikationen til Europas Grand Prix.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 24/7 2007 klokken 14:07

Sandfanget på en racerbane er normalt designet til at sænke farten på en Formel 1 bil på afveje, men den virkning havde opfindelsen ikke, da Lewis Hamilton forulykkede under kvalifikationen til Europas Grand Prix.

Da Hamiltons højre fordæk eksploderede i ’Schumacher S’ kurven, nærmest fløj køreren ind over sandfanget, næsten uden at berøre det, hvilket resulterede i en meget voldsom kollision med dækbarrieren.

Sekunder efter at dette billede blev taget, forulykkede Lewis Hamilton i Schumacher S kurven.

Sammenstødets voldsomhed understreges af, at Hamilton nu indrømmer, at han ikke blot følte meget store smerter ved mødet med dækkene, men også lige bagefter. På Nürburgrings hospital blev køreren derfor omgående lagt i drop og fik ilt.

”Man kæmper bare for at holde fast i livet,” udtalte Hamilton til journalister efter den katastrofale Grand Prix weekend, som resulterede i britens første løb uden en podieplacering.

”Når man rammer dækbarrieren, håber man, at det ikke bliver alt for smertefuldt. Men det var meget, meget smertefuldt i mit bryst og mine ben,” fortsatte han.

Som det kunne ses på TV-billederne, rystede Hamilton sine ben umiddelbart efter sammenstødet, og det gjorde han, for at ryste smerten af sig, inden han kravlede ud af bilen og lagde sig i sandfanget.

”Jeg havde problemer med mine ben. Jeg troede, at jeg på grund af chokket ikke kunne stå op. Jeg havde bare sådan en smerte i mit bryst, og nu har jeg fået et kæmpe blåt mærke der,” forklarer han.

Der er stadig et stykke vej til sæsonafslutningen, og den 22-årige kører er udmærket klar over, at der ikke kommer nogen foræringer.

”Der er stadig lang vej, og intet er i hvert fald afgjort endnu,” sluttede Hamilton.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER