• Forside

Haug: Vi er bagud

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 16/2 2006 klokken 15:02

Chefen for Mercedes Motorsport, Norbert Haug, er ikke en specielt tilfreds mand i disse dage. Tekniske problemer med MP4-21 gør, at teamet er meget bagud i forhold til den snævre tidsplan.

Bahrains Grand Prix nærmer sig med raske skridt, og de forskellige teams forberedelser er under pres. Ikke mindst hos McLaren Mercedes, som under denne uges test i Valencia havde svært ved at holde de andre teams kadence.

Som vi har berettet andetsteds på BMF1, var McLaren mere end et sekund langsommere pr. omgang end hurtigste mand i tirsdags. Da Kimi Räikkönen satte sig bag rattet i går var farten dog blevet bedre, men til gengæld fik han i stedet for motorproblemer.


Testkørslerne med MP4-21 er langtfra forløbet tilfredsstillende. Her med Pedro de la Rosa bag rattet i Valencia.

Selvom alle hos McLaren og Mercedes er klar over problemerne med MP4-21, frygter de, at der ikke er tilstrækkelig tid til at løse dem inden sæsonstart d. 12. marts i Bahrain.

”Nogle teams er foran os, og det havde egentligt ikke gjort noget, hvis vi stadig havde en måned tilbage at forberede os i,” siger Norbert Haug til magasinet Motor Aktuell.

”Vi har bestemt ikke haft en drømmestart. Vi er bagud i forhold til hvor vi ønsker at være.”

”Vi vil dog gøre alt hvad der er muligt for at være konkurrencedygtige til det første løb i Bahrain,” slutter en skeptisk Haug.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER