• Forside

Officielt: Vettel kører for STR

Så er det officielt blevet bekræftet, at Sebastian Vettel vil køre for Scuderia Toro Rosso holdet resten af sæsonen, som afløser for den fyrede Scott Speed. Således vil den unge tysker igen være tilbage hos Red Bull, som han været en del af siden han var 12 år.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/7 2007 klokken 12:07

Vettel var fra sæsonstarten i år den officielle tredje pilot hos BMW, men efter de nye testregler trådte i kraft, var det ikke med de to faste BMW piloters velsignelse, at han fik den ene af de to piloters træningsdag. Det betød, at den unge Vettel måtte se sig sat på sidelinjen efter to løb.

BMW og Red Bull var sammen om at tage Sebastian Vettel ind i deres junior projekt, da han kun var 12 år gammel. Nu har Red Bull så valgt at ansætte Vettel som fuldtids Grand Prix pilot for resten af sæsonen på deres STR hold.

Vettel vil møde pressen for første gang som ”rigtig” Formel 1 pilot, når der bliver afholdt pressemøde op til Ungarns Grand Prix på torsdag klokken 15.00.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER