• Forside

Hvad gik der galt for Speed?

Tost forklarer hvad der virkelig skete i pitten efter Scott Speed kom over til ham, efter at være udgået fra det Europæiske Grand Prix for lidt over en uge siden. ”Speeds udlægning af sagen, er helt gal på den.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/8 2007 klokken 13:08

Efter det Europæiske Grand Prix, hvor amerikaneren Scott Speed igen måtte udgå, blev det for meget for Red Bull ledelsen, der således valgte at annoncere, at Speed er ude af Formel 1 og at Sebastian Vettel vil overtage hans sæde for resten af sæsonen.

Fyringen af Speed, kommer efter længere tids uoverensstemmelser mellem ham og holdet, hvor han flere gange, har udtalt til medierne, at han er utilfreds med hans racer og uforstående hvorfor der ikke bliver gjort mere, for at få den til at fungere bedre.

Franz Tost og Scott Speed da de stadig var på talefod

Det samtidig med, at han har lavet flere kører fejl, der har sendt ham ud af løbene, fik bægeret til at flyde over, da han kom ned til pitten efter sin seneste afkørsel og svinede Tost og det øvrige pit mandskab til.

”Han kom ned og spurgte, hvorfor vi var så lang tid om at skifte dæk på hans bil, men han ville ikke lytte til min forklaring,” kom det fra Tost.

”Jeg fortalte ham, at vi alle var klar til at servicere Liuzzi og ikke havde en chance for at vide, at han havde overhalet ham i sidste sving inden hans pitstop, men han lyttede ikke og blev ved med at spørge hvorfor,” kom det yderligere fra hold chefen.

”Jeg spurgte ham, hvorfor han kørte af, men han blev ved med at spørge til pitstoppet og vendte sig pludselig og gik. Det blev jeg vred over og tog fat i ham, men ikke noget i den stil, som Speed har fortalt pressen,” kom det yderligere fra Tost, der henviser til, at Speed har udtalt at han tog fat i kraven på han brandsikre trøje og slyngede ham ind mod vægen.

”Efter at jeg var faldet lidt ned igen, undskyldte jeg tilmed til Speed,” sluttede Tost, der efterfølgende følte sig nødsaget til at afskedige amerikaneren som følge af pres fra Red Bull ledelsen og manglende tillid fra sig selv til piloten med det perfekte navn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER