• Forside

Alonso og Hamilton sikre på topresultat

Med kvalifikationsresultatet til Ungarns Grand Prix understregede McLaren, at de lige nu er i en klasse for sig. Om det kan holde under selve løbet, vil vise sig. Både Lewis Hamilton og Fernando Alonso var yderst tilfredse efter kvalifikationen.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/8 2007 klokken 19:08

Det var et par yderst tilfredse herrer som udtrykte deres mening efter kvalifikationen til Ungarns Grand Prix i eftermiddag.

”Pole positionen var et super resultat for mig i dag,” udtalte Fernando Alonso. ”Vi har været meget konkurrencedygtige hele weekenden og bilen har kørt perfekt. Det bliver et godt løb for os i morgen, og jeg tror at vi har en strategi til endnu et flot resultat.”

Fernando Alonso og Lewis Hamilton er på første og anden startrække til Ungarns Grand Prix, 2007.

Lewis Hamilton var også lutter smil, og han tror på, at han kan knibe sig foran sin holdkammerat.

“Jeg er meget tilfreds med dagens kvalifikation, og jeg er sikker på, at vores fart vil være god,” udtalte Hamilton. ”At starte fra 2. position er et godt fundament for morgendagens race. Med det lange stræk ned til første sving, og med en god start, vil det blive muligt.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER