• Forside

Tre stop virkede kun lige for BMW

Nick Heidfeld var utrolig glad efter Ungarns Grand Prix, hvor han for anden gang kom på podiet og holdet fik det højeste antal point i et enkelt løb, i denne sæson. Tre sæt dæk, var dog kun lige nok.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/8 2007 klokken 10:08

”Jeg havde et perfekt løb,” lød det fra en super glad Nick Heidfeld, der sikrede sig sin og BMWs anden podieplacering for i år, hvilket var holdets erklærede mål inden sæsonstarten.

”Jeg mistede godt nok min 2. startplacering ved at starte fra den beskidte del af banen, men Kimi Räikkönen og Lewis Hamilton var så meget hurtigere end mig, at det næppe havde ændret på noget,” udtalte tyskeren, der indrømmede at det var utroligt svært at køre mod Fernando Alonso, som det meste af løbet var usynlig for ham, da de kørte på forskellige strategier.

Nick Heidfeld i BMW Sauber.

Alonso blev dog meget synlig til sidst i løbet, hvor han var tydeligt hurtigere end BMW piloten.

”Fernando var klart hurtigere end mig, på de bløde dæk, men det er utroligt svært at overhale på Hungaroring, så jeg havde ikke de store problemer med at holde ham bag mig,” sagde den glade BMW pilot, der dog indrømmede, at han var noget nervøs over om de bløde dæk ville holde hele vejen til mål.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER