• Forside

Forlader Alonso McLaren før tid?

Gnidningerne mellem de to McLaren piloter, Fernando Alonso og nybegynderen Lewis Hamilton, tager til. Så meget at der nu går rygter om, at den forsvarende verdensmester overvejer at forlade holdet allerede efter denne sæson.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/8 2007 klokken 10:08

Obstruktion mod holdkollega Lewis Hamilton og en total mangel på kommunikation mellem de to McLaren-piloter, er bare toppen af de problemer der er på det britiske hold, som nu sender rygtemøllen i gang med at male et holdskifte for Fernando Alonso.

Efter søndagens løb på Hungaroring, blev Fernando Alonso spurgt om han stadig regnede med at køre for McLaren efter denne sæson?

”Jeg ved det ikke, jeg ved det ikke, vi må få at se,” kom det direkte fra spanieren.

Smilene er lidt anstrengte på Fernando Alonso og Lewis Hamilton i denne tid. Her fra Ungarns Grand Prix, 2007.

Journalisten spurgte efter dette svar ind til, om han havde forventet at blive behandlet anderledes, i forbindelse med sit skifte og at han kom til holdet som verdensmester. Til dette var der kun et enkelt svar: ”Så absolut.”

Alonso mener også, at hans straf forud for starten i Ungarn, virkede meget mærkelig, eftersom der ikke blev refereret til nogen bestemt regel, der forbød ham at gøre det hen gjorde!

Han udtaler dog, at forholdet til Hamilton ikke har lidt yderligere skade som følge af miseren. Nogle vil da også mene, at de ikke kan komme meget længere ned.

Alonso udtalte også, at han viste han ikke kunne komme til at vinde løbet, hvorfor han sparede bilen, så han vil have bedre mulighed for at vinde i Tyrkiet om tre uger.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER