• Forside

Hondas nedtur fortsætter

Det ligner mere og mere en katastrofe for Honda, der i weekenden måtte se sig slået af Formel 1 feltets erklæret bundhold Spyker. Nedturen synes total!

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/8 2007 klokken 11:08

Store problemer med balancen og generelt problemer med bilen, ødelagde totalt weekendens løb for Honda, der måtte se deres ene pilot udgå fra en skuffende 19 plads og den anden slutte på den sidste plads ud af de 18 der fuldførte.

”Jeg pressede alt hvad der var i bilen ud af den, men den havde bare ikke mere,” kom det fra en meget skuffende Rubens Barrichello. ”Bilen fungerede bare ikke i dag!”

”Jeg fik en rigtig dårlig start, da jeg blev presset til at køre bredt og alle ved, at det nærmest er umuligt at overhale på denne bane,” kom det yderligere fra brasilianeren, der bare måtte erkende, at det ikke var Hondas dag.

Rubens Barrichello i Honda RA107, havde ikke meget at glæde sig over i Ungarn, hvor han sluttede sidst.

”Alle på holdet ved, at vi står i en meget svær situation nu, men at vi er nødt til at knokle endnu mere, for at komme ud af det,” sluttede Rubens Barrichello.

Jacky Eeckelaert, der er holdets tekniske direktør indrømmer da også, at denne weekend, bare er en af de weekender, der skal glemmes.

”Der er tre uger til næste Grand Prix. De tre uger skal vi have det optimale ud af, så vi kommer væk fra den kedelige bundplacering vi er havnet på,” sluttede en trist Eeckelaert.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER