• Forside

Schumachers bedste resultat i år

Toyota, og især Ralf Schumacher, tog hjem fra Ungarn med sæsonens største smil, efter det lykkedes for dem at slutte i pointene med begge biler, hvor Ralf Schumachers Toyota var den bedste af det med en 6. plads.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/8 2007 klokken 12:08

3 point kan ikke synes af meget, men for Toyota er 3 point et stort skridt i den rigtige retning, efter de længe har kæmpet med stabilitet og balance problemer.

For holdet med det antageligt største budget, er det næppe helt tilfredsstillende, kun at høste 3 point i et Grand Prix, men hos Toyota er man tilfredse med den fremgang de opnåede i Budapest, hvilket har fået de store smil frem hos den japanske bilproducent.

Ralf Schumacher viste sig som den hurtigste af de to piloter, noget ingen har været vant til i langt tid, men efter rygterne om en forestående fyring af ham, er gået i sig selv, er hans indsats også blevet markant bedre.

Ralf fik en rigtig god start, hvor han længe var oppe at presse for at komme op på en 4. plads, men røg ned på en 5. plads, som han også startede fra, efter første omgang. Men mest af alt, viste Ungarns Grand Prix, at Schumacher stadig nyder at køre og at han godt kan være med, når han føler tingene passer til ham.

”Jeg havde et rigtigt fedt løb,” kom det fra en meget glad Ralf Schumacher efter løbet. ”Bilen fungerede rigtigt godt, men var lidt nervøs i starten.”

”Efter en lettere justering af frontvingen, blev den helt perfekt og jeg havde derefter et super godt løb.”

”En to-stop strategi var uden tvivl det rigtige for os,” sluttede han, selvom han så udmærket var klar over, at de stort set var det eneste hold der brugte denne strategi.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER