• Forside

Dennis afviser Alonso exit

Efter lørdagens blamage, hvor Fernando Alonso forhindrede sin teamkammerat, Lewis Hamilton, i at sætte hurtigste tid efter et noget langt pitstop, er rygterne om et forestående exit til Alonso taget til. Men Ron Dennis afviser kategorisk.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 6/8 2007 klokken 13:08

Det spektakulære pitstop i de sidste minutter af kvalifikationen til Ungarns Grand Prix, hvor Fernando Alonso var mistænkelig lang tid om at slippe koblingen og dermed give plads til en utålmodigt ventende Hamilton, har sat gang i rygterne om at Alonso er på vej væk fra McLaren.

Teamchef Ron Dennis har dog været hurtigt ude og afvist, at Alonso skulle være på vej væk.

”Det er uundgåeligt, at disse ting skaber rygter og bliver diskuteret i de andre teams,” udtalte Dennis i Budapest søndag aften.

Ron Dennis afviser at Alonso er på vej væk. Her nyder de sammen spanierens sejr på Nürburgring. Ellers har smilene været lidt anstrengte imellem de to på det seneste.

”Vi har to kørere, som er på kontrakt flere år ud i fremtiden. Vi vil respektere vores del af den aftale og den del af situationen – og vi håber, at kørerne vil respektere deres. For det er, hvad en kontrakt handler om,” fastslår teamchefen.

Dennis indrømmede dog, at han den seneste uge havde været igennem hele følelsesregistret – ikke blot ham selv personligt men også hele teamet.

”Jeg er fuldstændig drænet følelsesmæssigt,” udtalte Dennis. ”Jeg glæder mig utroligt meget til at holde ferie, og det meste af det som skal ske i de næste dage, er i hænderne på Martin Whitmarsh (adm. dir. hos McLaren).”

”Team er ikke kun et ord, det er en livsstil. Vi er en tæt sammenknyttet familie med nogle vanskelige tider bag os og en del foran os. Men vi vil stå sammen og holde fast i vores værdier.”

Dennis tilføjede, at man normalt siger, at problemer er med til at forme ens personlighed, men at de i hans tilfælde ikke virker som en hjælp på det område.

”Mit job er at berolige teamet, at være leder sammen med mine kollegaer samt forsøge at få os til at gå stærkere ud af denne serie problemer – stærkere som et team, stærkere personligt.”

”Når man er mellem 30 og 60 år gammel, får man ofte indtrykket af, at det er den periode, hvor man opbygger sin personlighed. Men jeg kan forsikre dig for, at jeg som 60-årig ikke har behov for at bygge mere på min personlighed,” sluttede en hårdt plaget Ron Dennis.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER