• Forside

Usikkerhed omkring Prodrive

Det er lang tid siden, at vi har fået nyheder fra Prodrive, det kommende nye team i Formel 1, og det synes teamets kommende kørere, Alex Wurz og Pedro de la Rosa, åbenbart også. Er det hele bare varm luft?

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 7/8 2007 klokken 15:08

Der er skabt berettiget usikkerhed om Formel 1’s tolvte team på gridden, Prodrive, som ejes af den tidligere Honda teamchef, Davis Richards (billedet).

Ifølge ’motorline.cc’ er teamets kørere, Pedro de la Rosa og Alex Wurz nu også begyndt at tvivle på, om bukserne kan holde. Således har Prodrive endnu ikke en reel aftale på plads med hverken McLaren-Mercedes eller for den sags skyld en hovedsponsor.

”Vi bliver nødt til at vente,” udtaler de la Rosa. ”På nuværende tidspunkt er intet overhovedet på plads. Det er ikke klart for øjeblikket, om vi overhovedet får et team.”

Også Alex Wurz udtrykker sin bekymring.

”Jeg er lidt skeptisk,” siger østrigeren. ”Vi er allerede langt henne på sæsonen, og vi har stadig ikke hørt fra dem.”

Wurz betragter september måned, som en slags deadline for, om Pridrive mener det alvorligt, hvis de vil ind i Formel 1 fra 2008.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.