• Forside

Coulthard tror på fremgang i Tyrkiet

Red Bull Racing kommer til Tyrkiets Grand Prix med flere nye stumper til RB3 chassiset. Stumper som kan være med til at bringe Red Bull længere frem på gridden. Det håber David Coulthard på vil ske.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 24/8 2007 klokken 08:08

Under gårsdagens pressekonference blev David Coulthard spurgt omkring hans forventninger til denne weekends løb og hvad de nye stumper, som Red Bull har taget med til Tyrkiet kan gøre, heriblandt en ny frontvinge.

Spørger: David, nye stumper her? Hvilken effekt håber du de har?

David Coulthard svarer

”Ikke overraskende at de forbedrer vores performance. Vi har en ny frontvinge, som skal evalueres i morgen (i dag fredag). En af de begrænsninger vi har haft med bilen er at få vingen til at give en ordentligt balance, og hvis den giver os hvad vi tror den vil, så vil den åbne op for lidt mere af bilens potentiale fordi stabiliteten bagerst på bilen generelt i højfartssving har været god, så med nogle hurtige sving her kan vi bruge noget ekstra forvinge.”

David Coulthard håber banen i Istanbul passer godt til RB3

Spørger: Et dette en bane du føler vil passe bedre til bilen end for eksempel Ungarn?

David Coulthard svarer

”Personligt, ja. Jeg mener at det hurtige mere flydende layout vil passe bedre til bilen. Jeg tror, hvad angår vores drag på denne bil, hvis man går et år tilbage til RB2 – vi var virkelig langsomme på langsiden og langsomme gennem svingene. Det har været tydeligt at vi ikke har haft den hurtigste bil gennem svingene i år, men vi er mere konkurrencedygtige på langsiderne.”

”Da en stor procentdel af omgangstiden stammer fra langsider, så vil jeg forvente vi er mere konkurrencedygtige her.”

Det bliver spændende at følge Red Bull Racing denne weekend. Hurtige baner med gode langsider har virket til at passe godt til RB3 chassiset, og det er altid spændende at se Mark Webber forsvare sin position mod umiddelbart hurtigere biler på banen.