• Forside

Narain og Ralf til Team India

Der er ikke megen tvivl om, at Narain Karthikeyan er en super optimistisk reservepilot, efter Syker F1 har solgt en stor del af ejerselskabet til den indiske rigmand, Vijay Mallya, der har sagt, at han ønsker en indisk pilot på holdet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/9 2007 klokken 15:09


Narain Karthikeyan er den eneste inder, der har et super licens og den eneste Inder, der har kørt en Formel 1 racer, så han er helt klart et oplagt emne til det ene sæde hos det kommende indiske hold.

Men Narain Karthikeyan er ikke den eneste, der er glad for den nye mand i Formel 1. Ralf Schumacher, hvis kontrakt med Toyota hænger i en tynd tråd, kunne meget vel gå hen og blive piloten til at fylde det andet sæde.

Ifølge den tyske avis BILD, er Ralf og Mallya gode venner, hvilket kunne gå hen og blive afgørende for hans fremtid i Formel 1.

Men det afgørende punkt for Ralf Schumacher, er om Toyota ønsker at give ham et år mere eller ej. Der er nok ikke mange der er i tvivl om, at Toyota trods alt, er et bedre hold end det nuværende Spyker hold, men med en god pose penge kan det måske ændre sig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER