• Forside

Trulli: McLaren duo slap for billigt!

Ifølge Toyota piloten Jarno Trulli, slap de to McLaren piloter alt for billigt, da McLaren som hold blev dømt for at have anvendt fortroligt materiale, som de havde fået fra Ferrari. ”Lewis Hamilton og Fernando Alonso skulle have modtaget en dom, i stil med den holdet fik.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/9 2007 klokken 11:09

McLaren fik som de fleste ved, en bøde på $100 millioner, samt frataget deres point i konstruktørernes mesterskab, mens de to piloter helt slap for straf.

”Hvis man diskvalificerer et hold, bør man også efter min mening, diskvalificere piloterne,” kom det ærligt fra Jarno Trulli.

”Hele denne spionskandale har sat sporten under et hårdt pres. Det betyder at vi også må reagere hårdt mod dem der laver sådanne dumheder,” tilføjede italieneren.

Ralf Schumacher er dog ikke enig med Trulli. Han mener, at hvis man også havde taget kørernes point, ville det ikke have vist det rigtige resultat.
”Det er mest rigtigt, at det forbliver som det er,” kom det fra Schumacher.

Trulli mener dog, at de to piloter har opnået deres mange point i en bil der er blevet diskvalificeret, heller ikke burde kunne beholde deres point.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.