• Forside

Schumacher tror på Formel 1 fremtid

Selvom det ikke ligefrem går forrygende for Ralf Schumacher i Toyota, er tyskeren alligevel sikker på, at han nok skal sikre sig endnu en kontrakt med Toyota og derved blive i Formel 1, mindst en sæson mere.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/9 2007 klokken 11:09

Ralf Schumacher har ikke ligefrem haft en supersæson, men det betyder ikke, at han har opgivet håbet om at få fornyet sin kontrakt med Toyota.

”Det vil være synd at sige, at jeg har haft en forrygende sæson,” kom det fra Schumacher. ”Nu skal vi bare have overstået denne sæson.”

Schumacher indrømmer også, at han har været i kontakt med andre hold, hvis han mod forventning ikke skulle få fornyet kontrakten med Toyota, men han ønsker ikke, at komme ind på hvilke hold han har talt med.

Ralf indrømmer også, at hans tid hos Toyota ikke har indbragt ham de resultater han forventede, da han tog skiftet fra Williams.

”Jeg viste godt, at det var en stor opgave jeg påtog mig, da jeg skiftede over til Toyota, men jeg havde ikke drømt om, at den ville blive så stor,” kom det fra tyskeren.

Toyota har stadig deres første sejr til gode, en sejr der er svær at se i krystalkuglen, men ikke desto mindre er der forventninger til, at det japanske hold skal komme på podiet på Fuji banen i weekenden, som de selv ejer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.