• Forside

Mosley advarer McLaren

FIA Præsident Max Mosley har en forventning om, at det bliver svært for McLaren at blive klar til 2008 sæsonen. Hvilket i givet fald vil betyde, at Lewis Hamilton og måske også Fernando Alonso vil stå uden arbejdsgiver.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/9 2007 klokken 12:09

”McLaren skal ikke undervurdere chancen for at blive udelukket fra hele næste sæson,” udtalte Max Mosley.

Ferrari holder fast i, at McLaren er skyldige i spionage, selvom deres dom ikke bygger på direkte beviser på, at de har anvendt de dokumenter der blev stjålet fra Ferrari.
For at få McLaren dømt, har Ferrari derfor indledt en civil retssag.

Hvis McLaren bliver dømt i den nye sag, vil de helt sikkert også blive udelukket af FIA, fra at kunne stille til start i hele 2008 sæsonen.

Mosley understreger også, at McLaren vil blive udelukket, hvis der bliver fundet beviser på, at McLaren har brugt designkomponenter fra Ferrari på deres 2008 racer.

”Hvis vi finder seriøse beviser for, at de har anvendt Ferrari teknologi på deres 2008 racer, har vi ikke meget andet valg end at udelukke dem totalt,” kom det fra FIA præsidenten, der dog tilføjer, at han ikke håber det vil ske.

Han afviser heler ikke, at de nye retssager i Italien og England, vil kunne komme ud med et resultat, der kan betyde, at holdets nuværende dom, skal revurderes.

”Hvis der kommer nye beviser frem, som har en afgørende karakter, må vi nødvendigvis genoptage sagen,” kom det direkte fra englænderen, der helst var denne sag foruden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER