• Forside

Stepney udgiver bog

Manden i centrum af spionskandalen, der verserer i Formel 1 mellem Ferrari og McLaren, har skrevet under på en aftale med et engelsk forlag, der vil udgive hans bog, som omhandler hans version af spion sagen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/9 2007 klokken 15:09

”Red Mist” skulle angiveligt være titlen på den bog, som Nigel Stepney, den tidligere Ferrari mekaniker, skulle være gået i gang med at skrive, omkring den store spionsag.

Det skulle blandt andet være muligt at læse i bogen om, hvem der opfordrede ham til det beskidte arbejde, samt hvor meget han fik for det.

Ifølge forlaget, har Stepney lovet at beskrive alle de ting der er sket omkring ham i forbindelse med Formel 1, samt en uddybende forklaring på hvad ”Stepneygate” indeholdt.

”Han har ikke selv haft mulighed for at forklare sig, men det er det han vil med denne bog,” kom det uddybende fra forlagets talskvinde Lorine Coffey.

Bogen der forventes at udkomme op til næste års sæsonstart i Formel 1, vil blive sendt bredt ud til samtlige boghandlere i England. Det forventes at den også vil blive oversat til andre sprog, men der er ingen meldinger om den skulle komme på dansk.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER