• Forside

Massa bliver hos Ferrari

Der har været rygter fremme om, at Felipe Massa skulle være tæt på at skifte fra Ferrari til Toyota efter denne sæson, samt at Fernando Alonso skulle overtage hans sæde i konstruktørverdensmesterbilen. Dette afviser Massa blankt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/9 2007 klokken 09:09

Der skulle angiveligt være nogle, som har set Felipe Massa holde et møde med Toyota, da Formel 1 feltet for lidt over en uge siden var på Spa. Men Massa afviser blankt, at han overvejer at skifte til det japanske bilmærke.

”Jeg har en kontrakt med Ferrari for 2008 også, så hvorfor skulle jeg snakke med Toyota om et sæde?”, kom det spørgende fra Massa. ”Faktisk taler vi allerede nu om at forlænge denne aftale.”

Der er ellers meget påholdende rygter fremme i pressen om, at Fernando Alonso skulle have et kontraktforslag med Ferrari liggende, hvor han er tilbudt 40 millioner dollars for at køre den røde racer.

Hvis det er sandt, og Felipe Massa ikke er på vej væk, er det måske Kimi Räikkönen der allerede skal videre.

Men mon ikke det er endnu en and?

Kimi Räikkönen var i starten sat lidt i skyggen af Felipe Massa, men efter nogle mindre heldige løb for brasilianeren, er det nu finnen der ligner den eneste, der har en reel chance for at vippe en af de to førende McLaren piloter af pinden, som kommende verdensmester i 2007.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER