• Forside

Massa officiel 2. kører

Efter at det nu er sikkert, at Ferrari har sikret sig konstruktørernes mesterskab, vil italienerne nu bruge alle kræfter på at sikre sig det individuelle mesterskab også. Det skal gøres ved at sikre sig, at den der ligger tættest i kampen, får de bedst mulige betingelser, så nu er Kimi Räikkönen 1. kører.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/9 2007 klokken 09:09

Efter at Michael Schumacher forlod Ferrari efter sidste sæson, har der ikke været en officiel 1. kører på det italienske hold. Selvom Kimi Räikkönen kom til holdet som den store stjerne, har han indtil nu ikke været stillet bedre end Felipe Massa, der har haft Michael Schumacher som mentor gennem sæsonen.

Det vil der imidlertid blive lavet om på, når Formel 1 feltet indtager Fuji banen i Japan i den kommende weekend.

Kimi Räikkönen er på nuværende tidspunkt 13 point efter den førende i mesterskabet, McLaren piloten Lewis Hamilton. Med kun tre løb tilbage, er det vigtigt, at han får så mange point på kontoen som muligt og at Massa giver ham sin fulde støtte.

Felipe Massa skal angiveligt allerede fredag vise, hvad han kan gøre for at give Räikkönen en så optimal optakt som muligt, men helt nøjagtigt hvad han kan gøre, uden at gøre noget ulovligt, melder historien intet om.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER