• Forside

Barcelona: God dag for Räikkönen

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 23/2 2006 klokken 10:02

Til forskel for tidligere nedslående test, markerede onsdagen et positivt vendepunkt for Kimi Räikkönen og McLarens MP4-21. Oven i købet på bekostning af Renault.

Med en bedre vejrsituation i forhold til tirsdagens fugtige testkørsler lykkedes det for Räikkönen at sætte bedste tid på de 96 omgange, der blev tilbagelagt. Bedste tid blev 1:15.223 hvilket gjorde finnen 0.277 sek. hurtigere end Giancarlo Fisichella i Renaults R26.

Hidtil har McLaren MP4-21’s Mercedes V8-motor haft svære problemer med at holde en tilstrækkelig høj fart, men efter en overhaling i testbænken, fandt ingeniørerne flere gemte kræfter frem.


Kimi Räikkönen i en hurtigere MP4-21 i går i Barcelona.

Det var ellers ikke de bedste omstændigheder for gode omgangstider, idet der på dagen var hele ni røde flag, men Räikkönen var alligevel tilfreds med resultatet.

”Det ser bestemt bedre ud end for et par uger siden,” udtaler finnen til autosport.com. ”Det er svært at sige, hvor vi helt nøjagtigt er nu, men for en gangs skyld kunne jeg køre 2 løbsdistancer og motoren gik stadig fint.”

”Jeg tror, at det er en god bil. Den er bedre end sidste år, selvom det er svært at sammenligne med en anden motor og aerodynamik. Nu må vi se i Bahrain.”

”Der er dog stadig meget arbejde at gøre. Men det er rart at se, at jeg kan være hurtigere på både den korte og lange distance.”

”Vi er helt klart på vej i den rigtige retning,” slutter Räikkönen

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER