• Forside

Todt åbner for Alonso indtræden

Ferraris franske holdchef, Jean Todt, vil ikke afvise at Fernando Alonso meget vel kunne komme til Ferrari, til trods for at han tidligere er citeret for at have sagt, at han aldrig igen ville få den chance.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/10 2007 klokken 14:10

”Jeg er ansat af Ferrari, så det er ikke mig der ene og alene bestemmer,” kom det fra Jean Todt i et interview med den spanske avis El Pais.

Todt hævder, at han aldrig har sagt, at Alonso ikke havde en chance for at komme til Ferrari, så længe han er der. ”Jeg er ansat af Ferrari, så jeg vil jo slet ikke kunne komme med sådanne udtalelser.”

”Hvis Ferrari skulle ønske af Alonso kom til holdet, og Alonso var med på ideen, vil jeg selvfølgelig også byde ham velkommen,” tilføjede han.

Todt indrømmer dog, at han ikke ligefrem er imponeret over den måde spanieren tidligere har opført sig på over for ham, da han havde en mundtlig aftale med Ferrari inden han valgte at skrive kontrakt med Renault.

”Han er blevet meget bedre og han klarer sig godt. En ting er sikker, jeg har stor respekt for ham som Formel 1 pilot,” sluttede Jean Todt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.