• Forside

Webber kunne have vundet!

Ifølge Christian Horner fra Red Bull Racing holdet kunne Mark Webber meget vel have tage sin og holdets første sejr på Fuji, hvis ikke Sebestian Vettel fra STR havde klokket i det. ”Det våde vejr fungerede rigtigt godt for Webber!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/10 2007 klokken 11:10

Mark Webber lå til en helt klar andenplads med mulighed for at gå forbi den førende Lewis Hamilton i McLaren, da den unge STR pilot, Sebestian Vettel, ikke opdagede at Hamilton havde trukket farten ud af feltet og bragede op bag australieren, hvilket ødelagde hans egen og Mark Webbers chance for at slutte på podiet.

Ifølge holdchef Christian Horner, kørte Mark Webber så godt, at han meget vel kunne have vundet det svære løb på Fuji, hvilket ville have været både hans og holdets første sejr.

”Jeg er sikker på, at han havde en chance for at vinde i dag,” kommenterede Honer til Autosport.

”Han var så godt kørende som han nogensinde har været. Hans tempo var helt fantastisk og vores strategi virkede perfekt for os, da vi startede løbet med fulde tanke.”

”Han var godt i gang med at lukke hullet op til Lewis Hamilton, inde sikkerhedsbilen kom på banen. Så det så rigtigt positivt ud for os.”

”Så det er super ærgerligt, at det så tilmed er vores søsterhold der ødelægger denne store chance,” sluttede en meget skuffet Christian Horner, der dog vil konkludere, at holdets bil endelig lader til at være konkurrencedygtig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER