• Forside

Pedro de la Rosa vil blive hos McLaren

Pedro de la Rosa forventer, at han bliver hos McLaren de kommende år, nu hvor Prodrive efter al sandsynlighed ikke kommer i Formel 1 før tidligst år 2009. Det er bedre at være et sted, hvor man er respekteret, når man ikke kan få et løbssæde.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/10 2007 klokken 14:10

Pedro de la Rosa vil opfylde sin nuværende kontrakt som gælder til og med 2009 hos McLaren. Kontrakten brydes ikke, da Prodrive ikke længere er en mulighed i det kommende år. Det udtaler Pedro de la Rosa til den hjemlige avis ’Marca’

“Jeg har to år endnu af min kontrakt og jeg er meget glad for teamet. Hvad der er klart for mig er, at jeg i 2008 og 2009 vil være hos McLaren. Her er jeg glad og respekteret. Mit forhold til teamet er fantastisk.”

Pedro de la Rosa vil blive hos McLaren resten af hans nuværende kontrakt

Omkring Prodrive sagde Pedro de la Rosa

”Det ville være logisk fordi jeg har arbejdet på udviklingen af McLaren biler og det ville være godt for dem at have en kører, som kendte bilen. Men sandsynlighen er stort ikke tilstede. Jeg tvivler på, at det kommer til at ske.”

Man skal dog aldrig sige aldrig. Ron Dennis var i sidste weekend ude og sige, at aftalen med Prodrive stadig gælder, såfremt FIA legitimerer salget af kundebiler til andre teams.