• Forside

Ny Ferrari forlystelses park

Spadestikket til verdens første Ferrari forlystelsespark er nu taget i den yderst velstående oliestat Abu Dhabi, og parken bliver samtidig et center for fritid, sport og kultur.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/11 2007 klokken 23:11

På øen Yas, lidt udenfor De Forenede Arabiske Emiraters kyst blev det første spadestik taget til en ny Ferrari forlystelsespark taget i går, lørdag.

”Parken vil komme til at indeholde ruchebaner, multimedie-teatre og biludstillinger,” hedder det i en pressemeddelelse fra projektudviklingsselskabet ALDAR.

En investeringsgruppe ejet af regeringen i det olierige Abu Dhabi købte i juli måned i år en aktiebeholdning på 5% i Ferrari, nærmere betegnet 114 mio. dollars, og det menes at dette opkøb spiller en afgørende rolle i projektet.

I september annoncerede det amerikanske filmselskab Warner Brothers, at man ligeledes planlægger en temapark i Abu Dhabi, ligesom Universal Studios også har planer om at opføre en forlystelsespark til en værdi af 2 mia. dollars i området.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.