• Forside

Glock vil forlade BMW

GP2 mesteren og BMW testkører Timo Glock ønsker at få annulleret sin kontrakt med de regerende vice-konstruktørmestre. Det sker fordi BMW modarbejder Timo Glocks ønske om en toårig kontrakt med Toyota.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 5/11 2007 klokken 20:11

Timo Glock vil meget gerne til Toyota som løbskører i 2008. Det kan også godt lade sig gøre, men kun hvis kontrakten gælder et år. Toyota vil have mindst to år og det har sat Timo Glock i problemer. For som racerkører vil han helst køre race. Det i længere tid.

Men det kan BMW ikke garantere, hvis de fra 2009 har retten til at disponere over Timo Glock igen. Derfor ønsker Timo Glock at få annulleret den nuværende BMW kontrakt for at blive en fri herre, der kan skrive en flerårig kontrakt med Toyota.

BMW’s modarbejdelse skulle have fået Toyota til at kontakte FIA’s Contract Recognition Board for at få vished omkring deres muligheder.

Timo Glock håber han kan få en flerårig kontrakt med Toyota. Men det kræver BMW vil frigive ham.

Selv siger Timo Glock til tyske Bild.

”Man skal huske på, at alle ønsker det bedste for dem selv. Jeg er blevet tilbudt muligheden for at køre for et andet storhold i Formel 1, og det er noget BMW ikke kan tilbyde mig, så jeg håber de vil hjælpe med at ændre den nuværende situation.”

”Jeg er virkelig taknemmelig overfor BMW. Holdet har hjulpet mig en del og jeg har altid haft det godt med teamet, men nu er det på tide at tage næste skridt. Jeg håber vi kan komme til en overensstemmelse snarest.”

RELATEREDE NYHEDER