• Forside

Rosberg: ”Godt gået Lewis”

Der er mange der godt kunne tænke sig at se Nico Rosberg i den anden McLaren ved siden af Lewis Hamilton, da det ville være et super stærkt ungt hold. Men det bliver ikke til noget, som tingene ser ud lige nu. ”Jeg har en kontrakt med Williams og den vil jeg overholde.”

Nico Rosberg, Williams, nyder det gode vejr i Tyrkiet 2007 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/11 2007 klokken 12:11


Unge Nico Rosberg har virkelig bevist i år, at han er en af de piloter, der er værd at holde øje med i Formel 1. Der er ikke megen tvivl om, at han har arvet en stor del af hans fars talent, men at hans bil ikke har været god nok til virkelig at udfordre frontløberne i år, har ikke været nogen stor hemmelighed.

Selvom Williams over sæsonen har bevist sig som en langt bedre bil end motor leverandøren Toyotas, har det alligevel været endnu en svær sæson for Frank Williams og Co.

Men til trods for de manglende resultater, er Nico Rosberg glad for at have sit sæde hos Williams, som han er helt sikker på, igen vil blive et vinder hold.

I forhold til sidste sæson, har 2007 sæsonen dog været markant bedre, med en mere stabil bil der beviste, at de har taget et stort skridt i den rigtige retning, en retning som Rosberg er sikker på, de igen i 2008 vil fortsætte ud af.

Til rygtet om, at han skulle være på vej til McLaren for at udfylde det tomme sæde efter Fernando Alonso, har Nico Rosberg ikke meget andet end hovedrysten til overs for.

”Lewis Hamilton har udført et rigtigt flot stykke arbejde i år, men jeg er nu ret glad for at være der hvor jeg er, så I kan lige så godt indstille jer på, at jeg ikke kommer til McLaren som tingene ser ud nu,” kom det skarpt fra tyskeren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.