• Forside

Glock afløser Ralf Schumacher hos Toyota

Timo Glock har i længere tid arbejdet ihærdigt på at blive fri af testkontrakten hos BMW Sauber, for at forfølge sine muligheder hos Toyota, efter Ralf Schumachers exit. Drømmen ser nu ud til at være gået i opfyldelse for tyskeren.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 18/11 2007 klokken 15:11

Ifølge ’Autosport’ er alt er nu klappet og klart til at Toyota kan annoncere Ralf Schumachers afløser, og det sker ved den årlige motorsportsfestival på Fuji næste weekend. Afløseren bliver GP2-mesteren Timo Glock.

Som vi tidligere har berettet, har der hidtil været en del forviklinger omkring Glocks nuværende kontrakt med BMW, hvor tyskeren har været testkører, men det ser nu til at være løst.

Efter alt at dømme kommer Glock ud at styre sin Toyota F1 ved den kommende festival sammen med sin nye teamkammerat Jarno Trulli samt teamets nye testkører, japaneren Kamui Kobayashi.

Timo Glock vandt dette års GP2-mesterskab. Her ses tyskeren foran Bruno Senna.

Med den nye aftale vender Timo Glock dermed tilbage til Formel 1 efter en håndfuld løb for hedengangne Jordan Grand Prix i 2004, et lille eventyr i den nordamerikanske Champ Car World series samt et verdensmesterskab i rugekassen til Formel 1, GP2.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER