• Forside

Schumacher vinder igen

Den syvdobbelte verdensmester kan simpelthen ikke lade være med at vinde. Selvom han ikke har været at finde i en Grand Prix racer i et år, er det stadig Michael Schumacher, som er manden, man skal slå.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/11 2007 klokken 09:11

Felipe Massa afholdt forleden sit velgørende Gokart arrangement, hvor han havde inviteret en del stjerner fra motorsporten, herunder således også hans tidligere holdkammerat Michael Schumacher.

Efter at have kørt en suveræn sejr hjem i første heat, hvor han kom ind næsten seks sekunder foran nummer to, havde tyskeren lidt flere problemer i andet heat.

I GP2 stil, startede man andet heat med at bytte rundt på de 8 førstes placering, så Schumacher startede som nummer 8, men kæmpede sig hurtigt op på en anden plads. Så det er tydeligt, at han stadig har det der skal til.

Men problemer med hans cart, sendte ham ned i rækkerne igen, inden han fik den til at køre godt nok til at komme hjem på en 6. plads.

Det var dog nok til at løbe med den samlede sejr.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.