• Forside

Marko afviser Alonso forhandlinger

Helmut Marco udtaler, at Dietrich Mateschitz ikke er blevet citeret korrekt, i forbindelse med spekulationerne om Fernando Alonsos angivelige forhandlinger med Red Bull omkring en kontrakt for 2008. ”Han har end ikke været på fabrikken," siger han.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/11 2007 klokken 12:11

Efter Dietrich Mateschitz er blevet interviewet omkring sin interesse i at sikre sig Fernando Alonsos arbejdsindsats i den kommende sæson, er der kommet en del spekulationer frem om, hvad Red Bull-ejeren egentlig prøvede på at sige.

Der er nogle der har valgt at fortolke hans udtalelser sådan, at Fernando Alonso nærmest havde skrevet under på en aftale, mens de fleste dog har holdt sig lidt mere objektivt til sagen, som menes at bestå af uforpligtende samtaler mellem Red Bull og Fernando Alonso.

Den sidste del, er den som Helmut Marco bakker op om: ”Der er ikke forhandlinger i gang med Fernando Alonso,” udtalte han. ”Alonso har ikke været på besøg på vores fabrik i Milton Keys.”

I den kommende uge vil Formel 1 holdene teste for sidste gang i år, en test hvor der ikke står Fernando Alonso på et eneste sæde, så der er lang vej igen for den hurtige spanier.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER