• Forside

Super Aguri viste farverne på Silverstone

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/3 2006 klokken 08:03

Halvanden uge før den længe ventede årets første træning går i gang i Bahrain har Aguri Suzukis Formel 1 hold fremvist de farver, som teamet stiller til start med i årets Formel 1 verdensmesterskab.

Farverne er ikke overraskende hvid og rød, som også er farverne i det japanske flag. Grundfarven er hvid, men med en rød stribe løbende henover bilen. I går blev en af holdets sponsorer også fremvist.


Sådan så SA05 ud for en uge siden


Sådan så SA05 ud i går på Silverstoe

Det er den japanske modedesigner Samantha Thavasa, som promoverer Samantha Kingz kollektionen, der fremhæves på siden af motorcoveret. Samantha Thavasa står blandt andet bag en serie håndtasker, som er meget populære.

Blandt andet har Nicky Hilton og Maria Sharapova været medvirkende til designet af to håndtasker, og Victoria Beckham er blevet kontaktet omkring et samarbejde.


Samantha Kingz er en af holdets større sponsorer

De nye farver klæder SA05

Super Aguri SA05 blev fremvist på Silverstone i går, men på grund af dårligt vejr blev der ikke kørt mange omgange. Holdet håber på bedre vejr i dag for det er ikke mange kilometre, der er blevet kørt i SA05 chassiset endnu.


Yuji Ide havde fået farve på snuden...

...men ikke på resten af bilen

Det var dog kun Takuma Satos bil, der havde fået de nye farver implementeret. Yuji Ide kørte stadig rundt med en farveamputeret bil, hvor kun forvingen havde fået lidt af de nye farver.

Det klæder SA05 ganske godt med de rene farver samt den røde farve, der fremhæver bilens former.