• Forside

Hårdt arbejde i vente for Sato

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/2 2006 klokken 12:02

Der gik lang til inden det nye Super Aguri hold fik deres første bil på banen, og der kommer til at gå lang tid, inden de tilnærmelsesvis bliver konkurrencedygtige, indrømmer Takuma Sato.

Første test, hvor den nye SA05 var på banen, var den hele 13 sekunder langsommere på en enkelt omgang end den hurtigste, hvilket med al tydelighed beviser, at det ikke kun er en stærk motor der afgøre Formel 1.

Men de svære betingelser til trods er Sato stolt over at være en del af det nye japanske hold som han tror på, med tiden, vil blive et stort hold.

”Det er helt fantastisk, alt hvad der er sket for holdet, efter Aguri besluttede sig for at starte et nyt Formel 1 hold,” kom det fra den tidligere BAR og Jordan pilot.

”Det er selvfølgelig vigtigt for os at teste så meget vi kan komme af sted med,” kom det yderligere fra Sato. ”Men vi ved også, at der er lang vej igen.”

Lad os nu håbe på, at de gamle Arrows biler ikke bliver så langsomme i forhold til konkurrenterne, at de udgør en reel fare på banen. Det skulle jo nødigt gå hen og blive dem, der bliver en afgørende faktor for hvem der vinder.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER