• Forside

McLaren er klar!

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/2 2006 klokken 12:02

Kimi Raïkkönen melder nu ud, at McLaren har styr på sagerne og er klar til at vinde fra sæsonstarten.

Til trods for rapporter om store problemer med Mercedes motorerne, melder Kimi Raïkkönen nu ud, at der er styr på sagerne hos McLaren.

”De seneste tests har bevist, at vi er med igen,” kom det fra Kimi, der ellers har været meget negativ i sine udmeldinger på det seneste.


Kimi Räikkönen under test i Barcelona.

Men efter at det er lykkedes for finnen at være hurtigste mand på banen flere gange, er troen kommet tilbage på, at det engelske hold ikke vil begå samme fejl som sidste år, hvor en meget ustabil sæsonstart fratog dem konstruktørtitlen.

”Vi arbejder stadig på at finde mere fart og stabilitet,” siger Raïkkönen, der tilføjede at han mener det ser lovende ud.

Dog er Kimi Raïkkönen ikke i tvivl om, at det er Honda og Renault, der er de mest oplagte til at vinde åbningsløbet om to uger, men at McLaren og Ferrari ligger lige i hælene på de to.

Der er flere hold, der har kørt deres sidste test inden åbningsløbet i Bahrain, men det gælder så absolut ikke McLaren, der stadig mener at en del mangler at komme på plads.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER