• Forside

Alonso er bekymret

Fernando Alonso, den hjemvendte spanier og tidligere dobbelte verdensmester, siger at han har bekymringer om Renaults R27-racer.

Af: (@bmf1.dk) d. 17/1 2008 klokken 12:01

Efter et år hos konkurrenten McLaren, er Alonso nu tilbage hos sit elskede Renault team. Og selvom han ydede en flot præstation i R27´eren på Jerez banen, indrømmer Alonso at han har bekymringer til den kommende sæson.

"Min frygt er at vi får et dårligt år og skal kæmpe for en 8. plads med nul motivation," siger Alonso til spansk tv, Telecinco.

"Det er vigtigt at vi rejser os og kæmper med om podieplaceringer og gode resultater så vi kan forblive motiverede, og komme fremad."

Fernando Alonso er tilbage hos Renault, og håber på forbedring

På trods af at han har disse bekymringer, er der også håb at spore hos spanieren. Han er sikker på at Renault vil bygge en god bil til ham i år. Bilen, R28, får sin debut i næste uge.

"Jeg tror vi får en god bil, for udviklingen af R27 stoppede i juni (2007), så vi kan fokusere fuldt og fast på udviklingen af den nye racer," siger Alonso, og afslutter: "I al disse måneder, tror jeg der er kommet noget godt ud af. Det finder vi ud af i næste uge,men den vil være bedre end i 2007."