• Forside

Briatore stopper med Alonso

Når Renault yndlingen Fernando Alonso igen vælger at forlade Renault, så bliver det samtidigt tidspunktet, hvor Flavio Briatore vil forlade Renault. Det fortalte Flavio Briatore til den spanske avis ´La Marca’.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 26/1 2008 klokken 09:01

Den farverige teamchef Flavio Briatore udtaler til den spanske avis ’La Marca’, at han stopper i Formel 1 den dag Fernando Alonso forlader Renault igen. Efter mere end tyve år i Formel 1 ser Flavio Briatore frem til dagen, hvor han kan sætte sig ned og slappe af. Men det bliver ikke endnu.

Flavio Briatores nuværende Renault kontrakt udløber efter denne sæson, men ingen forventer at Flavio Briatore vil takke nej til en kontraktforlængelse. Det kun hvis Fernando Alonso vælger at forlade Renault efter 2008.

Flavio Briatore ved præsentationen af en ny Renault sponsor

“Jeg har givet Formel 1 meget og fået meget igen, og jeg tror, at når jeg afslutter dette eventyr med Renault, med Fernando Alonso, så er det på tide at tage en slapper.”

Flavio Briatore kan så passende indtage rollen som ægtemand, farmand og delvis ejer af Queens Park Rangers fra den engelske Premier League. Flavio Briatore er 58 år.