• Forside

To indiske teams i 2008?

Rygterne om et forestående salg af Super Aguri, bliver mere og mere vedholdende, dag for dag. Der er også dukket nye betingelser op fra en mulig sponsor.

Af: (@bmf1.dk) d. 31/1 2008 klokken 14:01

Som vi beskrev i går, både her og her, er der ikke meget at grine af i det lille japanske team, Super Aguri. Holdet der mistede en af sine vigtige sponsorer i 2007, er i svære økonomiske vanskeligheder og teamet fattes penge.

Den indiske telegigant, Spice Group, har vist stor interesse i teamet, og i dag meddeler en talsmand fra virksomheden, Neha Rastogi, at man er fast besluttet på, at få indflydelse over hvilken kører-lineup teamet skal stille med i 2008.

Nick Fry, Honda, har udtalt, at Honda´s støtte er betinget af, at de har medbestemmelse i netop hvilke kørere der skal sidde bag rattet. Hvis aftalen går i gennem med Spice Group, er der lagt op til slåskamp.

Takuma Sato, Vitantonio Liuzzi og Scott Speed under løbet i indianapolis, USA 2007.

Rastogi fortæller nemlig i dag, at man faktisk kræver Narain Karthikeyan som kører, ellers mister man firmaet som mulig sponsor. For Super Aguri ligner det et valg mellem pest eller kolera.

Man kan enten vælge at lave en sponsoraftale med Spice Group, hvilket vil se Davidson blive skiftet ud med Karthikeyan, eller også vente til sidste øjeblik og håbe på at der er andre interesserede sponsorer, og dermed måske beholde Davidson.

Rastogi udtaler til India Times: "Diskussionen lige nu, er centreret omkring det kommercielle aspekt. Vores hovedmission er at støtte indiske kørere og at give Narain chancen for at køre i Formel 1 igen."

"Så man kan sige, at aftalen er afhængig af disse betingelser," siger Rastogi.

Desværre ser det sort ud for teamet. De er klemt mellem hvad Honda kræver og hvad deres eventuelle nye sponsor kræver. I sidste ende kan det betyde et farvel til vores kære underdogs, og goddag til endnu et indisk team.