• Forside

Eksklusivt - Trykt optakt fra BMF1

Nu er det med at skynde sig ned i den lokale bladkiosk. Her på BMF1 lancerer vi nu en trykt optakt til 2008-sæsonen, udarbejdet i samarbejde med Bil Magasinet og trykt i magasinets martsnummer.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: (@bmf1.dk) d. 20/2 2008 klokken 13:02

Det er med slet skjult stolthed i pennen, at vi her på BMF1, for første gang, kan præsentere vore læsere for en trykt optakt, udarbejdet af det team, som du efterhånden kender så godt.

Den trykte optakt, der kan læses i martsnummeret af Bil Magasinet, kommer lige på det rigtige tidspunkt. Tillægget indeholder et kort resumé af 2007, vi ser nærmere på de nye i klassen, fortæller om hvilke løb der venter os og kommer med analyser og bud på, hvem der skal holdes øje med samt hvem vi godt kan undvære.

Sidst, men ikke mindst, løfter vi sløret for, hvem der vinder verdensmesterskabet i 2008. Vil du imidlertid hellere vente på at spændingen bliver udløst senere på året, må vi allerede nu advare dig om IKKE at købe det nye nummer af Bil Magasinet.

Endelig er der en grundig gennemgang af teknikken under coveret på en Formel 1 racer, gennemgang af samtlige baner i kalenderen samt biografier på hver enkelt kører.

Bil Magasinet fås hos din nærmeste bladhandler.