• Forside

Ingen W vinge fra Renault

Der har været en del rygter fremme om, at Renault ville stille til start i Australien med en revolutionerende W-formet bagvinge. Det afviste Renault i første omgang, og benægtelsen bakkes nu op af holdets tilbagevendende tidligere verdensmester, Fernando Alonso.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/2 2008 klokken 15:02

Rygterne om den enestående bagvinge, der skal holdes så hemmelig, at den ikke vil blive testet på banen før åbningsløbet i Melbourne i næste måned, skulle angiveligt komme fra en unavngiven kilde hos Renault selv. Men en Renault-talsmand og Fernando Alonso, afviser forlydendet som vilde rygter, der intet har på sig.

Rygtet skulle være opstået, efter at man kunne se nogle billeder af den kreative vinge på internettet. Men som så meget andet på det store net, var der tale om ren billedmanipulation kreeret af en kreativ Formel 1 fan.

Men som så meget andet i Formel 1, vil man ikke acceptere afvisningen fra Renault og vælger at spekulere videre. Således er det nu kommet frem, at den nye vinge vil give holdet markant bedre omgangstider - op mod et halvt sekund bedre, end de nuværende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER