• Forside

Pit-bygning kollapser i Valencia

Flere teams, der testede på den nye gadebane i Valencia i denne uge, fik sig en ordentlig forskrækkelse. En bygning der var opført ovenpå pit-området kollapsede og et par ingeniørere blev lettere skadet.

Af: (@bmf1.dk) d. 9/3 2008 klokken 10:03

En VIP-bygning der var bygget ovenpå pit-området i Valencia´s nye gadebane, kollapsede onsdag morgen og beskadigede flere lastbiler og et par uheldige ingeniører, fik skrammer og knubs.

Hændelsen skete onsdag morgen, hvor flere World Serries of Renault teams var i færd med at teste, og faldt sammen ovenpå et par af de parkerede lastbiler. Et par ingeniører fik som sagt pådraget sig mindre skrammer og knubs, men alle slap med livet i behold.

Giedo van der Garde, den tidligere Formel 1-testkører, udtaler til GP-Update:

"Pludselig hørte vi et kæmpe brag og det skræmte livet af os. Da vi fandt ud af hvad der var sket bag pitboxen, så vi at al glasset fra bygningen var faldet ned på nogle parkerede lastbiler. Heldigvis var vores lastbil uskadt, men der var store skader på andre lastbiler fra andre teams."

Heldigvis var der ikke mange mennesker i pit-området på det tidspunkt, ellers kunne det være endt endnu værre. Valencia lægger gader til det Europæiske Grand Prix den 24. august.