• Forside

Jeg behøver ikke slå Alonso

Nelson Piquet Jr. er i år Fernando Alonsos holdkammerat, men selv om Fernando Alonso er dobbelt verdensmester, så føler Nelsinho ikke et større pres af den grund. Netop fordi det er en verdensmester, og ikke en has-been der er hans holdkammerat.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 10/3 2008 klokken 09:03

Dermed får Piquet det nemmere end Heikki Kovalainen. Heikki kom som det nye håb, som skulle sætte Giancarlo Fisichella på plads med det samme. Vi husker alle, at Heikkis Formel 1 karriere ikke startede på denne måde, men sådan er forventningerne ikke til Piquet

Nelsinho Piquet siger

”Fernando er ikke en holdkammerat jeg absolut skal slå – så der er lidt mindre pres på mig end hvad Heikki oplevede sidste sæson, hvor han havde en holdkammerat i slutningen af karrieren.”

”Flavio ønskede, at han skulle slå Giancarlo fordi han mente Heikki var meget bedre end ham, og det er han, men tingene går ikke altid efter planen.”

Nelson Piquet skal ikke nødvendigvis besejre Fernando Alonso i år

”Hvis jeg prøver at udfordre og kæmpe for at være i front, hjul mod hjul hele mesterskabet, så vil jeg miste fokus og få ham imod mig og alt vil blive skørt. Fernando havde en skør team boss sidste år, som traf nogle skøre valg. Vi har en meget bedre rolig chef (Flavio Briatore).”

På fredag går det løs og vi er mange, der glæder sig til at se de første biler fredag nat.