• Forside

Super Aguri solgt til Magma Group

Få dage før sæsonstarten, er det lykkes det økonomisk trængte Formel 1 hold, japanske Super Aguri, at finde en samarbejdspartner i form af Magma Group. Hvor stor del af holdet de overtager fra Aguri Suzuki er der ingen udmeldinger om.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/3 2008 klokken 12:03

Det vil være det lille Super Aguri hold der vil stille til start på søndag, når årets første Formel 1 grand Prix bliver afviklet i Melbourne Australien, men om det forbliver Super Aguri eller om holdet skifter navn, ved vi ikke før om 4 ugers tid, hvor den endelige kontrakt med Magma Group skulle være på plads.

”Jeg er glad for at kunne annoncere vores nye partner, og bekræfte vores kørere på dette sene tidspunkt,” udtalte Aguri Suzuki i en pressemeddelelse tidligere i dag.

Det betyder også, at det ikke kun er Magma Group der her bliver nævnt, men også at Takuma Sato og Anthony Davidson, nu er bekræftet som holdets to Grand Prix piloter.

Trods det faktum, at det så meget sort ud for teamet indtil for nylig, siger Suzuki dog, at han ikke har været urolig for de to piloters Formel 1 fremtid.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER