• Forside

Udvalgte overskrifter

Om lørdagen udgives mængder af forskellig presse, her får du de vigtigste overskrifter: Glock 10 pladser tilbage - Vettel lover at angribe - Raikkonen på pointjagt - Skuffet Webber melder sig ud af pointkampen - Alonso skyder skylden på differentialet

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 15/3 2008 klokken 15:03

Glock 10 pladser tilbage

Toyotas Timo Glock havde en rigtig fornuftig kvalifikation i sin debut for Toyota, og satte dagens 9. bedste tid. Desværre for ham og Toyota blev man efterfølgende nødt til at skifte gearkassen, og det koster efter de nye regler en straf på 5 gridplaceringer.
Efterfølgende blev Glock, for at have sænket Mark Webber, idømt yderligere 5 strafplaceringer og får derfor byttet sin flotte 9. plads med en placering som 4. sidst.

Vettel lover at angribe

Sebastian Vettel kørte fantastisk for Toro Rosso, i dagens kvalifikation, desværre måtte han pga. en mekanisk fejl, se nødsaget til at holde stille i hele Q3. Men han lover at angribe under morgendagens Grand Prix. ”Desværre betød en teknisk fejl at jeg ikke kunne deltage i hele Q3, men lige meget hvad, regner jeg med angribe med det hele under løbet.”


Raikkonen på pointjagt

Kimi Raikkonen måtte efter kvalifikationen tidligere idag erkende, at udsigterne til at vinde årets første løb, nok har lange udsigter. Ganske som beskrevet i kvalifikationsrapporten, blev han udelukket fordi han modtog hjælp til at nå pitten. En ganske skuffet Raikkonen udtalte efter løbet. ”Det er klart at jeg er skuffet. Få sving fra min transportomgang oplevede jeg et problem med min elektroniske brændstofpumpe, blev jeg nødt til at stoppe i nærheden af pitten, og derfra var det umuligt at komme tilbage til garagen og udbedre skaden.”
Sidste års poletager og løbsvinder må derfor slukøret tage til takke med en beskeden 15. Plads på startgridden.

Skuffet Webber melder sig ud af pointkampen

Mark Webber anså efter løbet det som værende meget lidt sandsynligt at han kunne hente point i morgendagens Grand Prix. Som tidligere beskrevet oplevede han en fejl på højre forhjul og derfor må han starte fra 14. Position i morgen, når de røde lamper går ud.

Webber lover imidlertid at gøre sit bedste: ”det er næsten umuligt at nå i pointene nu, hvis der bliver normale omstændigheder. Fordi det er meget svært at overhale på denne bane, men jeg vil gøre mit bedste.”

Alonso skyder skylden på differentialet

Under løbet kunne man høre at Alonso, med sin mekaniker, diskuterede noget omkring differentialet. En skuffende 12. Plads skyldes den forkerte indstilling af differentialet, og han spår holdet gode chancer i morgen. ”Som forventet var vi meget tæt på, og mens jeg var rimelig tilfreds med bilen under morgenens træning, betød en fejl på differentialet at bilens balance blev forskubbet, og den var meget svær at håndtere.” Udtaler Fernando Alonso.