• Forside

Regn over Monaco

Der er meget stor sandsynlighed for at vi kan få årets første regnvejrsløb, når Monacos gader ligger asfalt til det næste Formel 1-Grand Prix i den kommende weekend. Eneste dag hvor der er udsigt til tørvejr, er fredag, hvor der ikke køres.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/5 2008 klokken 11:05

Den snævre bane rundt på Monacos gader lader til at blive endnu mere udfordrende i den kommende weekend, hvor tunge skyer fyldt med regn truer med at fjerne en del af hyggen fra det smukke Monte Carlo.

Allerede nu regner det jævnt i Monaco, hvilket meteorologerne påstår at det vil blive ved med ugen ud, dog med undtagelse af fredag, hvor Formel 1-bilerne alligevel ikke bliver luftet.

Der er dog nogle kilder der mener, at regnen når at passere inden løbet på søndag, men der er ingen som er i tvivl om, at kvalifikationen og alle træningerne kommer til at blive afviklet i vådt føre.

Temperaturerne er heller ikke noget at skrive hjem om. Under 20 grader alle dage.

Et regnvejrsløb kan traditionen tro få nogle overraskende resultater frem, især når det er i Monaco. At vi så tilmed har Formel 1-biler uden traction control, vil kun gøre det endnu mere uforudsigeligt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER