• Forside

Coulthard stiller op trods smerter

Det var slemme knubs David Coulthard fik, da hans Red Bull-racer ramte barrieren under gårsdagens kvalifikation til Monacos Grand Prix. Men den erfarne veteran stiller alligevel op trods smerter.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 25/5 2008 klokken 11:05

David Coulthard er en hårdfør herre og kunne derfor, heldigvis, selv kravle ud af sin Red Bull-racer efter en af karrierens mere barske bekendtskaber med banebarrieren.

Efter et besøg på F1-lægecentret i Monaco udtalte skotten, at han trods slag i hoved og på albuer, var klar til løbet i dag, søndag. Og at ligge på en båre, er i øvrigt ikke noget, den 37-årige bryder sig om.

”Jeg ville ikke kigge i stræk, bundet til en båre,” udtalte han efter undersøgelsen.

Og på spørgsmålet om hvor på skalaen han ville placere denne ulykke, indrømmede han: ”Det var en af de største.”

DC var dog sikker på, at han stiller op søndag.

”Nu ser vi hvordan jeg har det i morgen, men jeg tror at jeg er ok. Jeg ser frem til løbet," tilføjede den erfarne skotte.

Coulthard kommer dermed ikke til at dele skæbne med Jenson Button, der tog samme tur i 2003, og ikke kom med i løbet samt Karl Wendlinger, der lå i koma efter samme møde, for 14 år siden.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER