• Forside

Opvarmning til Monacos Grand Prix

Der er kun et par timer til Grand Prix et starter og vi forsøger i denne nyhed at samle op på de vigtigst nyheder der der er kommet frem siden kvalifikationen i går. Vi kigger også lige på den seneste vejrudsigt.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 25/5 2008 klokken 12:05

Kvalifikationen sluttede som bekendt med at Felipe Massa kom på pole efterfulgt af Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton og Heikki Kovalainen på de fire første pladser. Et komplet referat af kvalifikationen finder du her.

Løbet er på 78 omgange hvilket giver en løbsdistance på 260.52 kilometer og begynder klokken 14:00. Vi sender naturligvis også løbet LIVE.

David Coulthard har skiftet sin gearkasse og er dermed rykket frem pladser ned på gridden. Startgridden som vi kender den på nuværende tidspunkt finder i vores faste oversigt.

Rubens Barrichello slipper desuden for straf efter at der havde været tvivlom hvorvidt han havde blokeret for Giancarlo Fisichella under kvalifikationens første del. Rubens Barrichello kvalificerede sig som nummer 15 men starter altså som nummer 14 på grunde af David Coulthards straf.

Der hænger skyer over Monaco lige nu, som du kan se på dette webcam. Det har allerede regnet her til formiddag hvilket betød temperaturenfaldt til 13 grader, det er derfor meget sandsynligt at der kan komme mere regn under løbet. Dette vil i så fald være første gang i 2008 at vi får regn under et løb. Dette ville kunne gøre løbet enddog meget dramatisk idet der ikke er plads til at lave fejl på den meget smalle og kringlede bane


I Paddocken går der i øvrigt rygter om at Fernando Alonso skulle have underskrevet en kontrakt en med Ferrari fra 2010. Der har været mange rygter på det seneste om at Fernando Alonso skulle komme til Ferrari og selvom det måske lyder usandsynligt at Alonso allerede nu skulle have underskrevet en kontrakt skal man ikke glemme af Kimi Räikkönen allerede underskrev sin kontrakt med De Røde i 2005.