• Forside

Alonso i tvivl

Den dobbelte verdensmester, spanieren Fernando Alonso, er i tvivl om han bliver hos Renault de to år han har skrevet kontrakt med holdet for. ”Holdets form er ikke der, hvor vi havde forventet!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/6 2008 klokken 10:06

Efter et enkelt år hos McLaren sidste år, kom Fernando Alonso tilbage til Renault, der havde sikret ham de to VM titler han har opnået på en to årig kontrakt.

Men her halvvejs inde i sæsonen, indrømmer spanieren, at resultaterne er langt fra det han havde forventet og han derfor ikke ved, om han bliver hos Renault endnu en sæson.

”Jeg vidste at der skulle gøres meget, for at få Renault tilbage i front, men vi havde ikke forventet, at vi var så langt efter,” kom det fra Alonso, der trods alt er glad for den store fremgang han har oplevet med holdet hen over sæsonen.

”Jeg ved ikke endnu hvad der vil ske, men når vi når slutningen af sæsonen, vil vi se hvor vi er og så tage en beslutning ud fra det,” fortsætter spanieren, der trods alt håber på, at teamet bliver tilstrækkeligt konkurrencedygtige til at komme på podiet sidst på sæsonen, og måske tilmed tage en sejr.

”Vi har på ingen måde kastet håndklædet i ringen, og vil kæmpe til sidste løb for at finde den rigtige opsætning,” sluttede Alonso, der ser frem til Frankrigs Grand Prix i den kommende weekend, hvor Renault igen kommer med nye aerodynamiske komponenter.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER