• Forside

Alonso: ”Hamiltons nedtur forventet!”

Efter et år med forsvarende verdensmester, Fernando Alonso, er det nu stortalentet Lewis Hamilton personligt, der skal forme sig selv og være med til at udvikle McLaren-raceren. Det sidste er et job, som han ikke har haft det let med, hvilket dog ikke er en overraskelse for Alonso.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/6 2008 klokken 10:06

Sidste års helt store overraskelse, McLarens britiske Formel 1-pilot, Lewis Hamilton, har haft svært ved at holde sidste års stabilitet, efter han ikke længere er kollega med Fernando Alonso. Noget der kommer bag på mange, men ikke Alonso.

Efter at have sluttet imponerende 9 gange på podiet i sine ni første løb sidste sæson, har Lewis Hamilton i år vist sig meget mere ustabil, en ustabilitet der ikke kan tilskrives materielle fejl, men direkte tilskrives britens manglende erfaring.

Sidste år, var der ikke nær det samme pres på ham. Hver podieplacering var helt fantastisk. Men i år er det en helt anden opgave.

En total fejlet start fra første startrække, er en af de værre fejl, men værst er det nok, at han laver en seriøs prof-fejl på vej ud fra pitten i Canada, hvor han kører op i en holdende Ferrari med Kimi Räikkönen bag rattet.

”Jeg er ikke overraskede over hans fejl,” kom det fra Alonso. ”Hvad der var mere overraskende, var hans ni podieplaceringer i de ni første løb sidste år.”

”Sidste år lykkedes alt for ham, og han var meget heldig, men i år ser vi et mere normalt billede,” siger Fernando Alonso, der næppe har så meget imod at se, at hans tidligere holdfjende ikke klarer sig så godt, efter han selv har forladt McLaren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER