• Forside

Massas sejrsstime stopper på Spa

Det er i hvert fald holdningen fra McLaren piloten Lewis Hamilton, der på nuværende tidspunkt fører kampen om verdensmesterskabet, med 6 point ned til netop Ferrari piloten Felipe Massa.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/9 2008 klokken 12:09

Sidste år, var det Ferrari der totalt dominerede løbet på den belgiske Spa-Francorchamps bane, mens Lewis Hamilton måtte se sig henvist til 4. Pladsen, efter sin daværende holdkollega Fernando Alonso.

Men ifølge den hurtige brite, vil det ikke blive sådan i år.
”Vi har efter min mening, feltets stærkeste bil og jeg er sikker på, at Spa-Francorchamps banen passer langt bedre til vores pakke, end nogen andens,” kom det selvsikkert fra Hamilton, der har, måtte se Massa totalt dominere de sidste to løb.

Massa overhaler Hamilton i første sving på Hungaroring 2008 på bløde dæk.

”De baner Ferrari har klaret sig godt på i år, har været dem hvor vi har brugt de blødere Bridgestone dæk, men når vi kommer til Spa, så skal vi tilbage på de hårdere dæk, hvilket jeg mener vi har det klart bedst på,” tilføjede McLaren piloten, der satser på at udbygge forspringet ned til nummer to i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER