• Forside

Warm Up til Singapore GP

Vi begynder så småt at gøre klar til verdens første natløb i Formel 1. Læs her i vores opvarmning om de seneste begivenheder og de vigtigste fakta om banen. Vi sender naturligvis derudover som sædvanligt LIVE løbet fra klokken 14:00.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 28/9 2008 klokken 12:09

Det er snart ved at være tid til det første aftenløb i Formel 1 cirkustes historie. Det kommer til at foregå på den 5.067 km lange Singapoer Streeet Circuit. Løbet er progtamsat til 61 omgange (eller to timer hvis der skulle komme afbrydelser). Vil du vide mere om banen så tjek vores omfattende optakt.

David Coulthard i Singapore 2008

Banen er ny og der er begrænset viden om strategier og tider. Den første frie træning blev dog vundet af Lewis Hamilton i tiden 1:45.518, den anden frie af Fernando Alonso i tiden 1:45.654 og den tredje frie i tiden 1:35.464. Slutteligt tog Felipe Massa pole i tiden 1:44.801. Løs vores rapport fra kvalifikationen her.

Efter kvalifikationen blev Nick Heidfeld idømt en straf på tre pladser på gridden idet han generede Rubens Barrichello i hans forsøg. Selvsamme Rubens har fået en bøde på 10'000 euro for ikke at køre korrekt ind i pitlane.

Det var et problem med benzinpumpen der tvang Fernando Alonso ud af Q2 hvor han måtte efterlade sin racer i sving 18.

Bridgestone har i øvrigt medbragt de bløde og de superbløde idet banen er relativt langsom med mange langsomme sving.

Felipe Massa, Singapore 2008.

Giancarlo Fisichella starter fra pitlane

Vejret ser ud til at blive fint og der er lav sandsynlighed for uvejr. Temperaturen ventes at blive omkring 30 grader til løbet.